05-08-2010, 12:11
|
|
Telefon: ZTE Blade System: CyanogenMod 9 Sieć: Play Siła reputacji: 2  | VITO Metronome 1.0.1 (S60 3rd) - Mobile VITO Metronome to aplikacja pomagająca poprawić wyczucie rytmu. Szczególnie przydatna początkującym muzykom.
W programie mamy do dyspozycji różnego rodzaju tempa (Largo, Larghetto, Adagio, Andante, Andantino, Moderato, Allegretto, Allegro, Vivace, Presto i Prestissimo) oraz takty (2/4, 3/4, 4/4, 5/8, 3+2, 6/8, 7/8). Istnieje możliwość przełączania się pomiędzy tempami i taktami.
Dodatkowo w aplikacje wbudowany jest tuner gitarowy, którego nie sprawdzałem bo gitary nie mam w domu.. Kategoria: Pozostałe Producent: VITO Technology Licencja: Shareware/Trial Data dodania: 13.11.2008 Rozmiar: 812 kB System operacyjny: Symbian Series 60 3rd edition Kod: Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl.
Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum Kod: Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl.
Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum Kod: Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl.
Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum Wszystko pięknie działa na mojej nokii 5800. Niestety jest to wersja Trial( ) ale da się żyć z co ileś tam wyskakującym monitem o aktywacje. 
Jeżeli ma ktoś zcrackowaną, działającą wersję proszę o kontakt. Bo ja mam na kompie kilka wersji crackowanych i żadna z nich mi nie działa  __________________________________________________ __________________________________________________ EDIT1:
Dodaję wersje zcrackowane.. Może komuś będą działać. 
Skan Kaspersky'm: Kod: Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl.
Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
Ostatnio edytowane przez dadi11 ; 07-08-2010 o 13:23
Powód: Dodanie wersji zcrackowanych
|
| |