![]() |
| | |
| Dołączył: Jul 2009
Ostrzeżenia: 0/1 (3) Siła reputacji: 3 ![]() |
Zmian moze niewiele, ale imho smiga jak powinien, kinet jest, odtwarzacz lekko ulepszony wiekszych zmian wizualnych brak, ew. poprawa stabilnosci/szybkosci ale to juz sami ocencie. Czekamy az nasi kucharze upichca jakies mody i bedzie majonezowo |
| |
| | |
| Dołączył: Jan 2010 Skąd: Stalowa Wola Wiek: 19
Siła reputacji: 3 ![]() |
Ja też wgrałem i lepiej to wszystko wygląda tylko brakuje mi szybkości i modyfikacji LuziQ'a. Oj i to bardzo LuziQ ratuj! ![]() kiniaibronia < wypróbuj modyfikacje LuziQ a nie Bojar, mi modyfikacje Bojar nie pasują za bardzo lepsze są LuziQ |
| |
| | |
| Dołączył: Dec 2009 Skąd: Bełchatów Wiek: 25
Siła reputacji: 3 ![]() |
Skoro tutaj jest oficjalny temat o v50.0.005 to wkleję tutaj swoje spostrzeżenia: + W końcu mam darmową nawigację od Nokii + Zmiany kosmetyczne jak i pomagające w użytkowaniu odtwarzacza + Galeria zdjęć, jakby szybciej się ładowała i przewijała + Działa jakby szybciej + Wyświetlacz się automatycznie rozjaśnia jak jest więcej światła? Wcześniej tego nie zauważałem + Przewijanie kontaktów na HS jakoś mniej kłopotliwe (zawsze musiałem chwilę przytrzymać palucha żeby 'uaktywnić przewijanie) - Trochę przycina przy kinetiku w menu aplikacje - Nie mam tego offica czy jak mu tam - Obudowa wciąż trzeszczy, ale jakby mniej Swoją drogą, ktoś wie jak włączyć żeby przy połączeniach wyświetlało pełne zdjęcie a nie tylko kawałek? Gdzieś kiedyś trafiłem na tą opcję, ale za cholerę nie mogę znaleźć. |
| |
| | ||
| Dołączył: Jun 2009 Skąd: Częstochowa Wiek: 27
Siła reputacji: 3 ![]() | Cytat:
Musisz po prostu jeszcze raz dodać zdjęcie do kontaktu i będzie wtedy wyświetlał właściwie, a nie miniaturkę. | |
| |
| Tagi do tematu: Nokia 5800 XM v50.0.005 v13.0 LTA |
| najnowszy fw, najnowszy soft, v50 |