28-01-2011, 10:54
|
|
Siła reputacji: 3  |
Vampire Romance v.1.0.5 od Gameloft
Wcielasz się w Emmę, studentkę ostatniego roku. która zaraz przeżyje najdziwniejszy rok jej życia… Wejdź do intensywnej i dramatycznej historii pełnej miłości, paranormalnych wydarzeń i więcej, gdy zaczniesz ostatni rok w Vampire High. Ale ostatnie egzaminy są daleko od jedynej rzeczy, którą musisz przetrwać. Przejmij kontrolę nad 4 różnymi postaciami, podejmuj decyzje, współdziałaj z innymi i wykorzystaj swoje umiejętności, takie jak czytanie w myślach oraz zmiana kształtu. Relacje, które zbudujesz i decyzje, które podejmiesz zmienią historię, gdy odkryjesz mroczny sekret Vampire High. Współdziałaj z postaciami by zdobyć przyjaciół lub wrogów. To, co mówisz ma wpływ na scenariusz! Zarządzaj swoim życiem społecznym poprzez dodawanie znajomych do Twojej listy kontaktów i wysyłanie oraz otrzymywanie wiadomości Graj w mini-gry i rozwiązuj zagadki, by odkryć wskazówki i tajemnicę morderstwa cheerleaderki. Kod: Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl.
Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum [/center][/code]
Coś ode mnie: jak widać na gifie, już zaczęłam trochę grać i muszę powiedzieć, że szykuje się ciekawy tytuł. Pomimo tego, że przypomina mi Zmierzch, pomimo tego, że znów wampiry i wilkołaki, to szykuje się coś ciekawego |
| |