![]() |
| | |
| Dołączył: Jun 2009
Siła reputacji: 0 ![]() |
luzik znalazłem na torrentach, pobrałem w 2h i śmiga dzięki wielkie. a propos czy jest możliwośc wgrania 2 map naraz? z innymi nazwami tak aby wybierać. Powiem szczerze że Topo to kombajn i trochę czyta, więc fajny w góry ale do miasta wolałem starą. A i czy jest gdzieś opcja poi lub inne - szlaki turystyczne? gdzie jest ich wykaz? |
| |
| | |
| Dołączył: Sep 2009
Witam, Ja mam taki problem, a mianowicie: zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją i wrzuciłem gpmapę topo, wszystko działa, ale po paru minutach używania zawiesza się program i nic nie mogę zrobić. Spotkaliście się z tym? Proszę o pomoc. |
| |
| | |
| Dołączył: Mar 2009
Witam, moze to zainstaluje w sumie przydalo by mi sie z 2 miesiace temu ale nie bylo kraka wtedy. Czy to jest dodatek w sensie dodatkowa wartwa /grafika/ z liniami poziomiami terenu na ekranie czy mozna wybrac np trase z najmniejszymi podjazdami? czy algorytm obliczania trasy bierze pod uwage roznice poziomow miedzy punktami startowym i docelowym, i układa trase by pokonac ja jak najmniejszym kosztem?? Jak sie robi 1000km rowerem wtedy sie to przydaje. |
| |
| | |
| Dołączył: Sep 2009
Siła reputacji: 3 ![]() |
Witam, wiadomo ze mozna miec do 3 map wrzuconych w głowny katalog GARMINA: GMAPPROM.IMG, GMAPSUPP.IMG, GMAPSUP2.IMG moje pytanie; jak wyglada plik sw.unl w takim razie, zeby uzywac wszystkie mapy naraz? ma byc w nim tyle kodow ile jest map? jeden pod drugim....? bedzie to hulać? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- dobra chyba czaje, doczytalem gdzies w jakims stóletnim wątku odnosnie starej wersji garmina. czyli kazda mapka ma swoj plik unl.... teraz wszystko jasne, jutro lece w górki to przetestuje. wielkie dzieki! |
| |
| | |
| Dołączył: Oct 2009
Mam wgraną mapę topo bodajże z 2008 r czy jest wersja topo aktualniejsza? edycja: Prośba do admina aby zaktualizować linki do pobrania w 1 poście bo już linki są nieaktualne. Kur... zaśmiecam forum. Znalazłem w internecie mapę GPMapa TOPO 2009 v3 i wgrałem ją zamiast mapy o tej samej naziw w katalogu ale o wadz 90pare MB (pewnie samochodowa). Teraz mam w katalogu garmin 2 mapy topo bo jest jeszcze stara GPMapa TOPO 2008n box. Czy 2 mapy topo nie będą się wykluczać jakoś? Jak sprawdzić z której tak naprawdę korzysta nawigacja? Ostatnio edytowane przez tui ; 27-03-2011 o 00:07 |
| |
| Tagi do tematu: GPMapa TOPO (odblokowana) |
| gpmapa, odblokowana, topo |